Malmlaft i sosiale medier

Malmlaft går visningshøsten i møte med bedre tilgjengelighet for kundene i sosiale medier.

Høsten er høysesong for alle som vurderer å skaffe seg hytte på fjellet, og vi i Malmlaft vil gjøre det enklere for potensielle kunder å se på hytter og tomter, samt legge ut bilder og hyttetips til både eksisterende og nye hytteeiere.

Hytttekos med Malmlaft

Nå blir det lettere å se på hytter og tomter fra Malmlaft, som er tilstede i flere sosiale medier.

– I høstferien er det mange som blir med venner eller familie på hytta, og de som selv har vurdert å skaffe seg egen hytte en stund blir gjerne bitt litt ekstra av  hyttebasillen i disse tider, forteller Tore Haugen i Malmlaft Eiendom.

– Opplevelsen av peiskos og turer på fjellet gjør at pågangen og etterspørselen etter hytter er ekstra stor i ukene etter høstferien. Derfor legger vi nå til rette for å gjøre det enklere for potensielle hyttekjøpere å se på bilder av ulike hytter og holde seg oppdatert på hvor man kan gå på visninger fremover via sosiale medier.

Malmlaft på Facebook og Twitter
– Det blir ikke direkte fokus på å legge ut hytteprosjekter for salg, det kan man finne på hjemmesiden www.malmlaft.no eller på Finn, men det å bestemme seg for å kjøpe en hytte kan være en prosess preget av lysten på å få vite mer om hyttelivet. Vi anbefaler derfor alle som er interessert i hyttekos å følge Malmlaft på Facebook eller søke opp Malmlaft på Twitter, sier Haugen som lover regelmessige oppdateringer.

Tips til soppturen og smøring av ski
– Å være på hytte handler om kos, og det er det vi i all hovedsak vil fokusere på i sosiale medier, sier hytteentusiasten som tilbyr hytter i østlandsområdet. 

– Vi vil legge ut tips til hyttefolket og fine bilder, samtidig som vi vil gjøre oss mer tilgjengelig for kunder som lurer på noe. Terskelen er kanskje lavere for å sende en melding på Facebook enn å sende en epost hvis du lurer på noe, tror han.

Malmlaft er nå tilstede i flere sosiale medier:
Malmlaft på Facebook
Malmlaft på Twitter
Malmlaft på Google Plus
Malmlaft på LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s