Malmlaft med nye mobilvennlige nettsider!

Malmlaft har lansert nye nettsider – som er bedre tilpasset nettbrett og mobil.
– Vi er svært godt fornøyd med de nye websidene, sier Cato Haugen i Malmlaft.

Arbeidet med nye mobiltilpassede nettsider har pågått i noen måneder og nå er resultatet endelig klart. Brødrene Haugen i Malmlaft tror de nye nettsidene vil gjøre det enklere for potensielle hyttekjøpere å finne drømmehytta.

Store bilder og enkel navigering
– Vi har lagt vekt på store, oversiktlige bilder som gir et godt innblikk i hvordan hyttene og hytteområdene ser ut. Det er enkelt å navigere seg frem til de største hyttefeltene våre på Sjusjøen, Trysil, Osen og Solsætra – og hele prosessen, fra kjøp til hytta står ferdig 180 dager senere, er godt forklart. I tillegg har vi sørget for at nettsiden er enkel å finne i Google og de andre søkemotorene, og at vi imøtekommer kravene til universell utforming, kan Cato Haugen i Malmlaft fortelle.

Malmlaft med nye nettsider

De nye nettsidene til Malmlaft gjør seg godt på nettbrett og mobil. Med store og oversiktlige bilder er det enkelt å navigere og få et godt inntrykk av både hytter og hyttetomter.

Finner drømmehytta på mobilen
– Stadig flere kontakter oss for hyttevisning først mens de sitter i bilen og er på vei opp til fjellet. Mye tyder derfor på mange surfer etter hytter på mobilen, og det har derfor vært ekstra viktig for oss at de nye websidene er godt tilpasset nettbrett og mobil, sier Haugen.

Håper nettsiden også bidrar til flere tomter nær Oslo
Det er ikke bare potensielle hyttekjøpere Malmlaft håper å nå med de nye nettsidene. Målet er at grunneiere nær Oslo også vil finne websiden interessant.

– Vi er alltid på jakt etter grunneiere med attraktive hyttetomter. På de nye nettsidene er det enkelt for grunneiere å melde sin interesse for et samarbeid med oss, sier Cato Haugen i Malmlaft.

Samme nettadresse
De nye nettsidene finnes som før på www.malmlaft.no.

– Nettadressen er den samme, bekrefter Cato Haugen i Malmlaft. – Du kan godt si at vi har gitt den gamle websiden en ansiktsløfting, og gjort den mer moderne. Den er nesten like fin som hyttene våre, blunker han.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s