Avtaler hyttevisning i bilen på vei til fjellet

– Stadig flere ringer oss på impuls fra bilen, forteller Cato Haugen i Malmlaft, som gladelig arrangerer personlige visninger på kort varsel.

På vei til fjellet med ski på taket og kvikklunsj i sekken er det lett å leke med tanken om egen hytte. Da er det enkelt å ringe Malmlaft for en visning på kort varsel. Forbausende mange avtaler visning på impuls og trenden er økende.

– Jeg forstår det veldig godt, smiler Haugen i Malmlaft. Selv om reiseveien fra Oslo til Sjusjøen eller Solsætra ikke tar all verdens tid, er det jo praktisk å få til en visning når man først er i nærheten, sier han.

Forlater aldri mobilen i helgen
Verken Cato eller broren Tore som driver Malmlaft går noe som helst sted i helgen uten mobiltelefon. Det er da trykket er størst.

– En skulle kanskje tro at de fleste planla en hyttevisning i god tid, men mange tar en sjans og ringer oss når de er i nærheten. Noen virker nesten litt brydd når vi svarer telefonen og enkelte beklager at de ringer på en søndag, men det syns jo vi bare er hyggelig, sier de to brødrene som sjeldent sier nei til en visning.

– Vi pleier å få til det meste, så det er bare å ringe – men det er selvsagt ikke noe i veien for å ta kontakt på forhånd også – eller fylle ut visningsskjemaet på nett – hvis man ønsker å planlegge en visning litt frem i tid, forklarer Cato Haugen.

Stadig flere kontakter Malmlaft fra bilen på vei til fjellet for å avtale hyttevisning.

Stadig flere kontakter Malmlaft fra bilen på vei til fjellet for å avtale hyttevisning på impuls.

Mobilvennlige nettsider gjør det enkelt
God mobildekning i kombinasjon med de mobilvennlige nettsidene til Malmlaft gjør det enkelt å orientere seg i bilen på vei til fjellet, og Haugen tror det er noe av grunnen til at enda flere en før tar kontakt fra bilen.

– Før ble gjerne prospekt og hyttebilder studert på en datamaskin i forkant, men når alt er tilgjengelig på mobil kan man like godt gjøre research under reisen, i stedet for før reisen og spare tid. Da blir det også naturlig å ta kontakt der og da.

Malmlaft tilbyr individuelle visninger, hvor du får se på en tilsvarende hytte som du er interessert i, befarer tomt og gjennomgår prospektet. Ring 04840 for å avtale tidspunkt for visning eller fyll ut kontaktskjema for visning her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s