Sommerferie på fjellet

Du forbinder kanskje hytte på fjellet med snø og vinter, men også i sommerferien er det mange muligheter med fjellhytte.

Kort vei til skiløyper og alpinbakker er avgjørende for de fleste når de velger hytte på fjellet, men myten om at hytta står brakk hele sommeren er feil. Også sommerstid yrer det av liv i fjellet, blant de mange som tilbringer sommerferien på hytta.

– Forholdene her på vinteren er supre, men det er de jaggu på sommeren også smiler en solbrun Tore Haugen i Malmlaft, som trekker frem fiske, golf, padling og jakt blant sommeraktivitetene på fjellet.

– Med det været vi har nå er det i alle fall ingen grunn til å la hytta på fjellet så tom i sommer, sier han entusiastisk, med fiskestanga i hånda.

Mange muligheter sommerstid
Solsætra i Søndre Land kommune ligger 10 – 12 mil fra Oslo, og kort vei fra Gjøvik. Hyttefeltet er et av de mest populære til Malmlaft, også om sommeren. 

Her er det mange muligheter sommerstid:

Fiske  i nærheten av Solsætra |Malmlaft Hytter

Fiske er en fin aktivitet på fjellet i sommer.

Fiske
Det er flotte fiskemuligheter i Trevatn, Randsfjorden og en rekke andre vann og bekker/elver i nærheten av hyttefeltet Solsætra. Enten fra båt eller fra land. I Randsfjorden er det også muligheter for krepsefiske, når sesongen tillater det.


Båt / kano
Ved nordenden av idylliske Trevatn kan du leie båt, kano eller kajakk for enten halv dag, hel dag eller weekend. Det er også mulighet for båtplass i Randsfjorden.

Fiske
Det er flotte fiskemuligheter i Trevatn, Randsfjorden og en rekke andre vann og bekker/elver i nærheten av hyttefeltet Solsætra. Enten fra båt eller fra land. I Randsfjorden er det også muligheter for krepsefiske, når sesongen tillater det.

Jakt på fjellet

Du kan gå på jakt rett ut fra hyttedøra på Solsætra.

Jakt
Du kan gå på jakt rett ut fra hyttedøra på Solsætra. Det er store områder for små-vilt på begge sider av Randsfjorden i Søndre Land. Småviltjakt på hare, jerpe, orrfugl, røy og tiur i nærområdet. Se www.sl-viltlag.no for mer informasjon.

Kort vei fra hytta på fjellet til ”byliv” i Gjøvik
Ønsker du en avveksling fra hyttelivet, er det kort vei fra Solsætra til restauranter, shopping og ”byliv” i Gjøvik. På Raufoss ligger et bra badeland, til glede for både store og små om det skulle bli en regnværsdag i sommerferien.

Sykkel
Det er flotte sykkelløyper i nærområdet med varierende vanskelighets-grad. Egen terrengsykkeltrasè rundt Trevatn, og milevis med andre stier og skogsbilveier.

Golf på fjellet nær Solsætra

Fine muligheter for golf. også på fjellet.

Golf
Land Golfklubb holder til på Randsfjorden nær Solsætra. Flott golfpark med fantastiske beliggenhet. Les mer på www.land-gk.no

Les mer og se hytter på Solsætra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s