På Sjusjøen starter skisesongen i september

Er du en av dem som lever og ånder for å gå på ski? På Sjusjøen har skisesongen nå blitt enda lenger.

Skiinteressen har eksplodert
Interessen for fjellhytter øker stadig, og en av grunnene til dette er den økende skiinteressen blant det norske folk. Tall fra Eiendom Norge, viser at hytter nær langrennsløyper er de mest populære. Langrennsinteressen har eksplodert de siste årene, og det er stadig flere nordmenn ute i løypene. For mange er gleden stor når den første snøen endelig faller. De siste årene har dessverre vintrene i Oslotrakten vært preget av mildt vær og lite snø. Mange setter seg derfor i bilen for å oppsøke vinteren og nyte mil på mil i kalde, nypreppa skispor.

sjusjøenlangrenn

På Sjusjøen får du snart nypreppa løyper året rundt.

Sjusjøen
Sjusjøen er et svært populært hytteområde fordi det er kort kjørevei fra Oslo, og fordi det er familievennlig og har mange aktivitetsmuligheter. Nå er aktivitetsmulighetene utvidet ytterligere gjennom å gjøre skisesongen enda lenger. Sjusjøen er kåret til Norges beste langrennssted, og nå blir det enda bedre! I august i år, ble det bygget et skianlegg på Natrudstilen som kan produsere snø i opptil 25 varmegrader. I 15 varmegrader produserer anlegget 250 kubikkmeter snø i døgnet, og i 25 varmegrader reduseres kapasiteten til 80 prosent. Dette betyr at det allerede fra neste sesong kan lages skiløyper hele året. Natrudstilen blir med dette, den første skiarenaen I Norden som kan produsere snø i varmegrader.

Malmlaft tilbyr nøkkelferdige hytter på selveiertomt med ski inn/ut og midt i smørøyet i forhold til langrennsløyper, skiskyting, terrengsykling og andre friluftsaktiviteter. Det er mange fordeler ved å kjøpe ny hytte, og en av dem er at vi selger  etter prinsippet «førstemann til mølla». Det vil si at du som kunde kan sikre deg  den aktuelle hytta uten noen form for budrunde.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s