Hvit jul på fjellet

Alle drømmer om en hvit jul, og med jul på fjellet kan drømmen bli virkelighet.

I’m dreaming of a white christmas…
– I’m dreaming of a white christmas, synger Bing Crosby, og det finnes ikke noen annen tid på året der snø er mer etterlengtet enn i julen. For mange avhenger julestemningen rett og slett av himmelens hvite gullstøv. De siste årene har ikke den norske julen akkurat sett ut som et klassisk julekort, i hvert fall ikke på Sør- og Østlandet. Mens snøen lar vente på seg, kan løsningen være å dra til fjells for å feire jul. Stadig flere nordmenn velger faktisk å feire jul på hytta, langt borte fra julestress og gråvær.

Jul

Jul på fjellet

For mange er romjula mye stress og lite kos der man jager fra juleselskap til juleselskap. Stadig flere ønsker å benytte romjula til å lade batteriene og tilbringe kvalitetstid med familien. På fjellet er  julestemningen sikret med hvit, knitrende snø og familiekos. Dette gir familien en mulighet til å ta en pause fra hektiske dager og feire en tradisjonell jul med skigåing, aking og kortspill foran den lune varmen fra peisen. Hyttejul viser barna hva som er viktig i jula, nemlig å tilbringe kvalitetstid sammen med sine nære og kjære.

Drømmen, for mange, er å våkne julaften morgen til vakkert vinterlandskap med julestrømpene godt plassert foran peisen og luften full av forventning og spenning.  Etter en rolig skitur, er dere klare for en deilig julemiddag i rolige omgivelser. Pakker og kos sørger for den perfekte avslutningen på årets viktigste dag, i hvert fall for barna.

Trysil by night. Foto: Finansavisen

På fjellet er julestemningen sikret. Foto: Finansavisen

Nyttår på fjellet
Om dere synes det blir litt ensomt oppe i fjellheimen, kan dere for eksempel invitere venner opp for å feire nyttår. Hva er vel bedre enn å ønske det nye året velkomment sammen med gode venner? Med en gnistrende stjernehimmel over hodet, trenger dere ikke fyrverkeri en gang! På 1. Nyttårsdag er et ekte nyttårsrenn den perfekte måten å avrunde juleferien på.

Nøkkelferdig hytte
Malmlaft leverer totalpakke med tomt og nøkkelferdig hytte. Det er mange fordeler ved å investere i ny hytte, og en av dem er at vi selger etter prinsippet «førstemann til mølla». Det vil si at du som kunde kan sikre deg  den aktuelle hytta uten noen form for budrunde.

For oss er beliggenhet viktig. Vi jobber derfor kontinuerlig med å tilby hytter på attraktive tomter og vil legge ut nye hytter på Digeråsen, Sjusjøen, Trysil og i Høgfjellia i romjulen. Følg med på Malmlaft.no eller send oss en mail (post@malmlaft.no) for å registrere deg som interessent.

God Jul og Godt Nytt År!

Hilsen Malmlaft

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s