Hytta – familiens andre hjem

En hytte er en investering i fritid og familieliv. For mange er hytta familiens andre hjem, men selv om hytta er familiens andre hjem, kan det være en idé å la andre regler gjelde på hytta enn hjemme. En hytte er en investering i familien – et sted der familien kan komme nærmere hverandre og skape felles minner og gode opplevelser. Her er noen tips til hvordan tiden på hytta kan brukes til kvalitetstid med familien.

malmlaftillu

Vi fokuserer på store allrom der familien har god plass til å være sammen

 

Gjør hytta til et sted der familien gjør ting sammen.
Det fine med hytta, er at man kan innføre nye regler og dermed bryte opp i gamle mønstre etablert  i hjemmet.

En av de viktigste grunnreglene for et godt hytteliv er at alle bidrar, og for at alle skal bidra må vi gjøre ting sammen. Lag mat sammen. Få med store og små på at hytta er et sted der familien gjør ting i fellesskap. Det betyr at poteter må skrelles, bord må dekkes og oppvask settes på plass.

Lek sammen! De fleste har minner fra hytteturer med yatzy og brettspill, og det er fremdeles populært. Kanskje kan dere ha noen regler på at chipsskålen er kun for dem som er med å spille, eller være litt fast på at på hytta er det begrenset med internettid?

Finn roen
Selv om en skulle ønske at ungene la fra seg mobiltelefonen, er det også viktig å tenke på at hytta skal være et fristed.  Kanskje er det greit at de får være litt for seg selv. For én av hovedgrunnene til å ha en hytte er jo for å komme seg bort og finne roen, og det betyr også at en kanskje skal roe ned masingen litt også.

Med våre nøkkelferdige hytter, trenger dere ikke å bruke tiden på hytta til vedlikehold og oppussing. Tiden dere sparer på vedlikehold, kan dere bruke i skisporet eller i solveggen på terrassen istedenfor. Alt ligger med andre ord til rette for at tiden på hytta kan brukes til kvalitetstid med familien!

Tilgjengelige hytter etter prinsippet førstemann til mølla
Vi selger etter prinsippet «førstemann til mølla». Det vil si at du som kunde kan sikre deg den aktuelle hytta uten noen form for budrunde.     

Vi har for tiden flere nøkkelferdige hytter til salgs på blant annet Sjusjøen, Digeråsen og Trysil. Se alle hyttene her:  http://www.malmlaft.no/

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s