Sommerferie på fjellet

Sommerferien er endelig et faktum for mange. Norgesferie blir stadig mer populært, og fjellet er det perfekte stedet for en variert ferie med morsomme aktiviteter for liten og stor.

Sommerfjellet
Mange forbinder hytta på fjellet med skiturer og lek i snøen. Men hytta bør ikke bare brukes på vinteren. Sommerfjellet byr på mange spennende aktiviteter for hele familien. Sommeren er perfekt for korte- og lange vandringsturer i fjellheimen. Alle årtider har sin egen sjarm og sommernaturen på fjellet er minst like storslått som vinternaturen. Om du trenger tips til hva du skal ha med på turen, kan du lese mer om pakketips for fjellturen her. Blir du varm, blir du raskt avkjølt av en dukkert i en fjellkulp. Utover sommeren kan dere også kose dere med å plukke fjellets gull, multer.  Ikke noe er så godt som multekrem laget av selvplukkede multer!

mountain-1077939_960_720

Om du vil ha en pause fra fjellet og hytta, kan en tur til nærmeste by eller tettsted være et fint avbrekk i ferien. Mange av våre hytter ligger på Sjusjøen, en kort biltur fra Lillehammer. Lillehammer har mange fritidstilbud for liten og stor. Savner du storbyen, kan kanskje litt shopping og en kaffe latte i gågata stille savnet? Vil familien ha en dag fylt av fart og morsomme aktiviteter, anbefaler vi en tur på Hunderfossen familiepark.

Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark, kan du oppleve et eventyrrike med over 60 attraksjoner og opplevelser for hele familien. I juli kan dere være med på den spennende forestillingen, Trollnatt i juli. Da blir det trollfest med spennende underholdning, sang, musikk og troll. Nytt av året er også Lekehuset, en egen drømmeverden for de minste. Lekehuset er et 500 kvadratmeter stort område fylt med roterende og snurrende lekeapparater omgitt av fantastiske farger og musikk. Vil dere ha litt fart og spenning, kan dere ta en tur med Il Tempo extra Gigante. En morsom berg og dalbane utformet som den berømte bilen. I tillegg kan Hunderfossen by på rafting, gokart, badeland og ikke minst den berømte eventyrgrotten. Ivo Caprinos eventyrgrotte tar deg med inn i hjertet av norske folkeeventyr.

Andre aktiviteter på Lillehammer
Vil dere oppleve flere aktiviteter på Lillehammer, er en tur til Maihaugen vel verdt et besøk. Maihaugen er et stort friluftsmuseum med over 200 bygninger fra ulike tidsaldre. Maihaugen byr på et rikt utvalg kulturopplevelser og aktiviteter for hele familien. Blir dere varme og trenger et bad, anbefaler vi en tur til Jorekstad fritidsbad. Her kan dere boltre dere med fire basseng, vannsklier, klatrevegg, stupetårn og vannkanoner.

Når dere er slitne og trenger ro og hvile, er hytta heldigvis like i nærheten. Her kan dere trekke dere tilbake og nyte fjellets ro og vakre natur. Det beste av alt er at når du kjøper nøkkelferdig hytte fra Malmlaft, slipper du å bruke ferien på vedlikehold av hytta. Dette legger forholdene til rette for å kunne nyte ferien sammen med familien uten dårlig samvittighet for ”alt som skulle vært gjort”.

Vi i Malmlaft ønsker alle en riktig god sommer!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s