Hytter med fantastisk beliggenhet selges

Høsten har definitivt meldt sin ankomst, det samme har høysesongen for salg av fjellhytter. Nå kan du sikre deg en moderne og lettstelt hytte med fantastisk beliggenhet på en av våre aller mest populære helårsdestinasjoner.

Interessen for hytteliv

Nordmenn er opptatt av hytteliv i så stor grad at det har blitt en del av den norske folkesjelen. En undersøkelse som er gjennomført av Statistisk Sentralbyrå viser at stadig flere nordmenn realiserer hyttedrømmen. Foreløpige tall viser at det har blitt omsatt 3400 bebygde fritidseiendommer i 2. kvartal 2016 (fritt salg). Dette er en økning på 9 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Hytta har i dag mange ulike formål:

  • Et rekreasjonssted som gir mulighet for å senke skuldrene og hente nye krefter
  • Et utgangspunkt for fysisk aktivitet som gåturer, skiturer, jakt, fiske med mer
  • Et samlingspunkt for familie og venner
  • Et langsiktig investeringsobjekt

Moderne og lettstelte hytter

Har du en hyttedrøm, så hvorfor ikke realisere den? Vi har nøkkelferdige hytter på en rekke populære helårsdestinasjoner sentralt på Østlandet. Beliggenheten innbyr til mange spennende aktiviteter både sommer og vinter. De moderne og lettstelte hyttene leveres dessuten med alle bekvemmelighetene du er vant til hjemme. Det er første mann til mølla prinsippet som gjelder så vær raskt ute med å melde din interesse.

Utvalgte hytteprospekter:

Akkurat nå finner du hytter i ulike prisklasser på Sjusjøen. Området er ideelt for deg som er glad i langrenn, alpint og sykling. Her finner du 350 km langrennløyper med dobbeltspor, Sjusjøen Skisenter med 2200 meter nedfart samt milevis med sykkelstier og veier. I tillegg kan Natrudstilen på Sjusjøen by på rulleskiløype, skiskytterstadion, lysløype, snøproduksjon i varmegrader, spesialbygget stisykling med mer. Se utvalgte prospekter her:

Natrudstilen vinterstid

Vi har også en del spennende prospekter på Digeråsen. Digeråsen er perfekt for deg som liker ulike aktiviteter; langrenn, alpint, fiske, jakt med mer. I nærheten finner man også Sorknes golfanlegg som har blitt kåret som en av Norges beste golfbaner. Se utvalgte prospekter her:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s