Aktiviteter for hele familien på vinterfjellet

Det er ingen grunn til å sitte inne selv om det er minusgrader ute. Her er noen av våre beste tips til vinteraktiviteter som passer for hele familien –  i nærheten av våre mest populære hyttefelt.

Sjusjøen - Malmalaft Eiendom

Trysil

Trysil er Norges største skisted, og her finnes det også rikelig med muligheter for aktiviteter uten ski på bena. Fra Oslo-området er det kort og grei kjørevei til Trysilfjellet.

Skitur i Trysil

Langrennsløypene i Trysilfjellet strekker seg over 100 kilometer, så her finner du løyper for både liten og stor. Flere av disse er allerede åpnet for sesongen. Finn løypekart og oppdaterte skirapporter.

Alpint i Trysilfjellet

Finn frem slalåm-skiene eller snowboardet! Skianlegget i Trysil er Norges største, og byr på 68 bakker med ulike vanskelighetsgrader slik at alle kan finne noe som passer for seg. Her finnes det også to store og trygge barneområder for de minste.

Fatbike i Trysil

Sykling er ikke lenger bare en sommeraktivitet. I Trysil finnes kilometer på kilometer med langrennsløyper, og mange av disse egner seg godt for vintersykling på Fatbike. Les mer om Fatbike i Trysil.

Opplevelsesbad og SPA i Trysil

Radisson Blu Trysil har et stort opplevelsesbad med klatrevegg i glass, to barnebassenger, surfing og boblebad. Hotellet har også egen SPA- og velværeavdeling på 400 m2 for de voksne.

Sjusjøen

Sjusjøen er kjent for sine stabile vinterforhold og flotte skiløyper. Det er kort og god kjørevei til Oslo, og du befinner deg kun 20 minutter fra Lillehammer.

Skitur rundt Sjusjøen

Sjusjøen har noen av Norges beste langrennsløyper, og det er allerede godt med snø i år. Prøv Sjusjøen rundt, som er en veldig fin tur på ca. 7 kilometer, og som egner seg godt for barnefamilier. Se flere forslag til turer på Sjusjøen.

Alpint på Sjusjøen

Sjusjøen Skisenter er et familievennlig skianlegg, med løyper som passer for alle. Her finner du supre barnebakker og barneløyper som er gratis. For de mer vågale, tilbyr Sjusjøparken rails, hopp, bokser og big jump. Her er det også barnevennlige rails og hopp som passer fint for nybegynnere.

Hundekjøring på Sjusjøen

Hundekjøring er en fantastisk aktivitet som er like gøy for hele familien. Opplev den vidunderlige følelsen å bli trukket gjennom vakre vinterlandskap av huskyer og Alaska Malamutes.

Bobkjøring i Lillehammer

Drømmer barna om fart og spenning? Ta turen til Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane og prøv bob- og akebanen, bobrafting, taxibob eller skeleton. Passer for barn fra 10 år.

Digeråsen

Hyttefeltet vårt på Digeråsen ligger høyt, solrikt og sørvendt med langrennsløype  rett utenfor døra som går inn på Birkentraséen. Fra Oslo-området er det kort og grei kjørevei til Digeråsen.

Alpint i Digeråsen

Rena Alpin og Skisenter er åpent for sesongen. Her finner du to heiser og nedfarter for både nybegynnere og viderekommende. Kveldskjøring den første fredagen hver måned.

Skitur i Digeråsen

Spenn på deg skiene, og test formen over fjellet til Sjusjøen. Eller ta fjellheisen til toppen av alpinbakken, og fortsett innover fjellet til Skramstadsætra og Engulsfjellet.

Solsætra

Solsætra ligger fantastisk til med panoramautsikt mot vann og fjell, bare 10-12 mil fra Oslo-området. Stedet er svært barnevennlig og trygt.

Skitur i Solsætra

Kom deg ut i langrennsløypene. Ta gjerne med ferske boller og varm kakao på termos som kan nytes i pausen.

Badeland på Raufoss

På Totenbadet på Raufoss finner du basseng og sklier for store og små, hele året. Se http://www.totenbadet.no for priser og åpningstider.

Bonusaktivitet: Oppgrader brettspillene

Noen ganger vil man bare være inne på hytta mens flammene knitrer i peisen. Hva passer da bedre enn å finne frem brettspillene? Men glem Ludo og Monopol – utvalget av brettspill har aldri vært bedre, og det er på tide å få noen nye favoritter. I bokhandlene finner du mange gode alternativer. Prøv for eksempel Settlers of Catan, Ticket to Ride og Pandemic, som er spennende spill for hele familien.

Hytteliv

Går du med en drøm om tilbringe vinteren med familien i høyfjellet? Malmlaft tilbyr nøkkelferdige hytter og hyttetomter på en rekke populære vinterdestinasjoner: Trysil, Sjusjøen, Høgfjellia, Digeråsen og Solsætra. I tillegg lanserer vi flere spennende prosjekter i 2017. Følg med på www.malmlaft.no

Riktig god vinter fra oss i Malmlaft!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s