Familiejul på fjellet

Julen er en fin tid for å samle familien og nyte kvalitetstid med hverandre. Å feire jul på hytta med store og små har blitt mer og mer populært de siste årene.

Feir jul på fjellet med familien
Det å komme ut i naturen og opp på fjellet i jula, langt bort fra eksos og bråkete trafikkstøy, er et deilig- og nødvendig avbrekk for mange. På hytta har man mulighet til å koble helt av og bare nyte juleferien sammen med familien. Det blir lettere å legge fra seg PC og mobil når man sitter foran peisen sammen og hører på lyden av knitrende ved mens julefreden senker seg i stua.

En ekstra bonus med å feire jul på fjellet, er at man er garantert en hvit jul. Det er ingenting som bedre kan få frem julefølelsen enn det å se den hvite snøen dale på julaften mens familien sitter rundt et festdekket bord med god julemat. Juletreet er pyntet og det ligger gaver under juletreet som skal åpnes sammen etter middagen.

Påskeferie på hytta |Trysilfjellet | Malmlaft

Romjulsdrøm på fjellet for hele familien
På fjellet finnes det mange aktiviteter i jula som passer for hele familien, uansett alder og interesse. For de aktive finnes det skiløyper, alpinanlegg og akebakker som kan gi mye lek og moro. For de som ønsker en litt mer avslappende jul kan man for eksempel spille kort og brettspill sammen i hytta, eller bare sitte på sofaen i stua og høre på julemusikk og spise nystekt julebakst.

Sjusjøen i jula
Sjusjøen Skisenter holder åpent alle dager i julen, til og med på lille julaften, julaften og i hele romjula.

Se åpningstidene her.

I romjulen arrangerer Sjusjøen Skisenter aktiviteter som barnehopprenn og park-kurs i snowboard og ski for alle over 7 år. Se oversikt over alle aktivitetene her.

Trysil
I Trysil er det også mange aktiviteter i jula. Familievennlige Trysil er Norges største skisted, med alt fra store barneområder til variert skikjøring i lange brede bakker. Trysil skisenter holder åpent i hele jula. Se åpningstidene her. For mange er det å gå i kirken, en viktig del av julefeiringen. Her finner du oversikt over alle julegudstjenestene i Trysil.

Eie egen hytte på fjellet?
Ønsker du å feire julen på fjellet med familien år etter år? Malmlaft selger nøkkelferdige hytter på fine tomter på Sjusjøen, Trysil, Høgfjellia og Digeråsen. Hyttene er helt nye og holder høy standard. Fordelen med nøkkelferdige hytter er at de er klare til bruk og du trenger derfor ikke å bruke julen på vedlikehold av hytta. Våre hytter selges etter førstemann til mølla prinsippet. Vi skal ut med mange nye og spennende prosjekter i starten av 2017, så meld din interesse på Malmlaft.no  allerede nå – eller følg med på nyåret.

Vi i Malmlaft ønsker alle en riktig god jul og et strålende nytt år!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s