Trysil – hele Norges skieldorado

Nordmenn er et skiinteressert folk, men de siste års vintre på Østlandet har vært en brems for skigleden. På 2,5 time kan du komme deg fra sørpa i Oslo og ut i mengder med vintersnø. Med sine varierte løyper og milevis med langrennsspor, er Trysil et eldorado for skiglade nordmenn.

Norges største skisted
Trysil er kjent som Norges største skisted med store barneområder og varierte bakker i alle vanskelighetsgrader. Her finner du arenaer for både cross, kulekjøring og parallellslalåm. Trysil består av fire sammenhengende skiområder og har hele 30 heiser og 68 nedfarter. Med den nye 6-seters ekspressheisen, kommer du deg enda raskere til toppen. Denne sesongen åpner også SkiStar fun slope. Fun slope er et eventyrskiområde med inspirasjon hentet fra snowpark og skicrossbane. Her vil alle – både ski- og snowboardkjørere, uansett alder og ferdighetsnivå, oppleve skiglede og spenning. På vei ned gjennom banen finner du velodromsvinger inspirert fra skicross-arenaer, samt enklere bokser og hopp lik de som finnes i Trysils Snow Park. Her passerer du både broer, terrengveier, tunneler og mange andre morsomme elementer.

sjusjøenlangrenn

Langrenn på Fageråsen
Om du foretrekker langrenn, er Fageråsen svært godt utgangspunkt. Langrennsløypene i Trysilfjellet kan settes sammen til korte og lange rundturer, og her kan du boltre deg med over 100 kilometer med langrennsspor, både for skøyting og klassisk. Nettet av langrennsløyper går i forskjellige runder oppe på høyfjellet og under tregrensen. For å få full oversikt over løypenettet, kan det være lurt å skaffe seg et løypekart. Det kan du få på trysil.com.

Hyttekos – den perfekte avslutningen på en deilig vinterdag
Etter en lang dag med ski på beina, er det deilig å komme tilbake til hytta for familiehygge og god mat og drikke. Hyttekos med brettspill og fyr i peisen skaper unike barndomsminner og knytter familien tettere sammen. Dette er et kjærkomment avbrekk i en hektisk hverdag. Vi i Malmlaft har levert hytter på Trysil i mange år, og har mange fornøyde hytteeiere. På Malmlafts YouTube-kanal, kan du se et intervju med to av dem.

Vi legger ut nye hytter for salg midt i smørøyet i Fageråsen litt ut i romjulen. Følg med på Malmlaft.no eller meld din interesse allerede nå :link til hytter i Trysil på Malmlaft.no?

Vi ønsker alle våre følgere en god jul med- eller uten ski på beina!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s